Aangifte inkomstenbelasting in Doetinchem

Uw aangifte door ons gedaan

U dient voor 1 mei aangifte te doen voor de inkomstenbelasting. Lukt dit niet, bent u dit vergeten of heeft u uitstel voor inkomstenbelasting aangevraagd? Dan kunt u het alsnog door Bedrijfsadviesburo Eckhardt laten verzorgen.

Uw aangifte in goede handen

Wanneer gedurende het jaar uw inkomen of privésituatie wijzigt, is het vaak verstandig de toeslagen en voorlopige aanslag inkomstenbelasting te wijzigen. Ook kan het zijn dat u voor het eerst in aanmerking komt voor huur-, zorg- of kinderopvangtoeslag. Voor de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren gelden de volgende voorwaarden:

  • U hebt geen winst uit onderneming en bent geen Directeur Groot Aandeelhouder met inkomsten uit box 2.
  • U dient de gegevens aan te leveren aan de hand van onze checklist. Mocht blijken dat gegevens niet volledig of juist zijn aangeleverd, dan leidt dit tot extra werkzaamheden en zijn wij genoodzaakt deze extra in rekening te brengen. Uiteraard brengen wij u hiervan van tevoren op de hoogte.
  • De tarieven van € 65 (alleenstaand) en € 75 (met fiscale partner) gelden voor een zogenaamd standaard P-biljet van het afgelopen jaar, voor andere biljetten, complexe aangiften en aangiften van oude jaren gelden tarieven in overleg.
  • Bovenstaande zaken worden door ons na ontvangst van de gegevens gecontroleerd. Mocht u niet aan de voorwaarden voldoen, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Vraag naar de mogelijkheden