Administratieve dienstverlening in Doetinchem

Vraag ons naar de mogelijkheden

Een betrouwbare financiële administratie is een onmisbare basis voor uw onderneming. Meer tijd in uw onderneming stoppen? Besteed uw financiële administratie en de salarisadministratie aan Bedrijfsadviesburo Eckhardt uit. Ook verzorgen wij de wettelijke verplichtingen voor u, zoals de aangifte btw, loonheffingen, inkomstenbelasting, premie volksverzekeringen en/of uw vennootschapsbelasting.

Zelf of met een beetje hulp

Bedrijfsadviesburo Eckhardt biedt u de mogelijkheid de eigen administratie onder begeleiding vast te leggen op kantoor. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw boekhouding zelf online vast te kunnen leggen, met onze hulp. Wij werken samen met de software van e-Boekhouden.nl, zodat u gemakkelijk en snel uw eigen boekhouding zelf online kan doen en waarbij Bedrijfsadviesburo Eckhardt rechtstreeks mee kan kijken. U kunt zelf uw boekhoudpakket op maat samenstellen en uw administratie kan vanaf elke locatie met een internetverbinding worden gevoerd. U wordt bij uw eigen administratie betrokken en kunt op de kosten besparen. Klik hier voor meer informatie. Bent u al klant bij ons? Log dan hieronder in.

Overstapservice

Gunt u uw bedrijf een frisse blik? Stap dan over naar een andere boekhouder. Onze ervaring is dat een verfrissende blik op uw bedrijf en uw financiële situatie vaak voor aangename verrassingen kan leiden. Daarom heeft Bedrijfsadviesburo Eckhardt de gratis overstapservice in het leven geroepen. Wij dragen zorg voor een vlotte en gestructureerde overgang. Onze overstapservice, in combinatie met de wettelijke bepalingen en beroepsregels waar wij ons aan moeten houden, garandeert dat de voortzetting van de dienstverlening gewaarborgd is. Wij zullen uw gehele dossier opvragen, inlezen en het ons eigen maken.

Stap nu over