Klanten over Bedrijfsadviesburo Eckhardt

Meer weten? Maak een afspraak

Lees hier wat klanten over Bedrijfsadviesburo Eckhardt zeggen en overtuig uzelf.

"Veel dingen zijn nieuw voor mij, dus ik ben erg blij dat jullie zo snel en duidelijk antwoorden!"

 

~ Nard Kwast, kunstschilder

"Veel aandacht voor de klant, en het bedrijf, eerlijk en bedrijfsgericht advies. Vooruitstrevend en vooral vooruit denkend met veel begrip voor omstandigheden, Tevens altijd zoekende naar de juiste oplossingen. Zeer tevreden over de persoonlijke aanpak..
Top service echt een aanrader! "

~ Molenveld Transport & Vervoer B.V.

 

"Ook tevreden over controller - interim werkzaamheden"

Ons bedrijf, BOSCH Scharnieren en Metaal, is te klein voor een fulltime controller. Reeds meer dan 9 jaar vervult Rini Eckhardt deze functie naar volle tevredenheid op parttime basis. We hebben daarmee de juiste kwaliteit en expertise gewaarborgd zonder te hoge kosten. Dezelfde kwaliteit, die wij in onze producten stoppen. 

Daarnaast verricht team Eckhardt maandelijks de salarisverwerking voor onze 22 medewerkers en jaarlijks de bedrijfsconsolidatie. Ook voor deze werkzaamheden op afstand kunnen wij Bedrijfsadviesburo Eckhardt van harte aanbevelen. 

 

~ Godfried Kaanen, directeur BOSCH Scharnieren en Metaal

"Prijs/kwaliteit verhouding is goed in balans"

Bedrijfsadviesburo Eckhardt is al 15 jaar ons administratiekantoor, hetzelfde aantal jaren zijn wij ook zeer content met hun gedegen en flexibele werkwijze. Prijs/kwaliteit verhouding is goed in balans.


~ Freman Pak