Bespaar met de diensten van Bedrijfsadviesburo Eckhardt uit Doetinchem

Meer weten? Maak een afspraak

Wist u dat u flink kunt besparen met de diensten van Bedrijfsadviesburo Eckhardt ten opzichte van een accountant? U kunt tot wel 25% op uw boekhouding en/of uw salarisadministratie besparen ten opzichte van een accountant. En, mocht u toch een accountant nodig hebben voor bepaalde zaken, dan hebben wij een samenwerkingsverband met enkele accountants uit de regio.

Tarieven

Onze tarieven houden wij eenvoudig en zijn niet gekoppeld aan de medewerkers, maar aan de aard van de werkzaamheden. Ons tarief voor de basisverwerking van uw administratie bedraagt €49,- per uur en voor de overige werkzaamheden €73,50 per uur.


Kiest u voor Bedrijfsadviesburo Eckhardt dan kiest u voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Persoonlijkheid
  • Duidelijk gespecificeerde facturen
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen voor nieuwe relaties

Vaste prijsafspraken op jaarbasis behoren bij ons ook tot de mogelijkheden. Betaalt u tijdig? Dan kunt u rekenen op een extra korting van 2% op uw factuur.

Voor de salarisadministratie geldt een staffel. Zo kunnen wij 1 personeelslid al verlonen voor €11,35 per loonstrook. Dit bedrag zakt naar €4,55 per loonstrook bij 50 of meer medewerkers.

Wij hebben regelmatig nieuwe aanbiedingen voor nieuwe en bestaande relaties. Nieuwsgierig? Bekijk onze acties op de homepage, bereken uw bespaarmogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 25-2-2021