Over Bedrijfsadviesburo Eckhardt in Doetinchem

Contact opnemen

Bedrijfsadviesburo Eckhardt uit Doetinchem is niet alleen een adviesbureau voor uw financiële vragen. Wij kijken verder dan de cijfers en zijn een bedrijfskundige sparringpartner. Wilt u dat wij uw financiële vraagstukken met u doornemen? Maak dan een afspraak met een van ons en wij kijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

Ons gedreven team

In 1991 zette Rini Eckhardt en zijn vrouw Dorien Eckhardt Bedrijfsadviesburo Eckhardt op. Voordat zij een eigen adviesbureau startte, hadden beiden al jarenlange ervaring in het bedrijfsleven opgebouwd. Daarnaast heeft Rini Eckhardt zes jaar als kantoorleider bij een gevestigd accountantskantoor te Doetinchem gewerkt. Ons team wordt aangevuld met assistent Pino Bruna. Hij werkte voorheen als financieel specialist bij een bankverzekeraar en heeft na negen jaar de overstap naar de accountancy gemaakt. De ervaring die hij bij zijn vorige werkgever heeft opgedaan is een waardevolle aanvulling voor Bedrijfsadviesburo Eckhardt. Samen zorgen wij ervoor dat wij u als team van Bedrijfsadviesburo Eckhardt ondersteunen en adviseren in het financiële aspect van uw onderneming.

Bekijk onze diensten

Een zaak van vertrouwen

De werkwijze van Bedrijfsadviesburo Eckhardt kenmerkt zich door een open en eerlijke benadering. We willen in alles een oplossingsgerichte dienstverlener zijn. We willen onze expertise inzetten om uw onderneming te laten groeien. Onze medewerkers stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij staan dicht bij onze cliënten, kennen u als ondernemer door en door, reageren snel, alert en zijn flexibel: ook 's avonds staan wij voor u klaar. Bovendien zijn wij lid van NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en belastingdeskundigen. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is. 

Maak een afspraak